Bistro Baguette Cheese & Tomato 125 g
Chrumkavá bageta s francúzsky šarmom.
Chrumkavá bageta s tromi druhmi syra, bohato obložená kúskami paradajok a pasírovanými paradajkami. To všetko na paradajkové omáčke s bazalkou.
- Objavte náš rad autentických bagiet Bistro, chrumkavých zvonku a mäkkých zvnútra, s bohatou oblohou, inšpirovanou francúzskou láskou k jedlu.
- Rozmanitá obloha zo starostlivo vybraných surovín zaručuje mimoriadnu chuť každej bagety.
- Rýchla a jednoduchá príprava.
- Vysoká kvalita bez pridaných zvýrazňovačov chuti.
- Bagety Bistro zaženú malý aj väčší hlad, hodia sa ako rýchla alternatíva desiaty či olovrantu.
Zloženie
PŠENIČNÁ MÚKA, voda, 11 % paradajkový koncentrát, 11 % paradajkové kúsky, 6,5 % pasírované paradajky, 4,4 % SYR EIDAM, 4,0 % SYR ČEDAR (MLIEKO, soľ, farbivo (karotén)), rastlinný repkový olej, 3,7 % SYR MOZZARELLA, soľ, petržlen, pekárske droždie, modifikovaný škrob, cukor, emulgátor (mono-a diglyceridy mastných kyselín), cesnak, oregano, bazalka, čierne korenie, dextróza.
Môže obsahovať SÓJOVÉ BÔBY a HORČICU.
Tento výrobok môže obsahovať/obsahuje tieto alergény (podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná múka, ovsené vločky, mlieko, vajcia, lupinová múka, škrupinkové plody.
Konkrétne alergénne zložky sú zvýraznené veľkými písmenami na obale v zložení.
Energetické hodnoty | na 100 g |
Energia | 972 kJ / 232 kcal |
Tuky | 9,0 g |
z toho mastné nasýtené kyseliny | 3,0 g |
Sacharidy | 28,0 g |
Z toho cukry | 3,4 g |
Vláknina | 2,3 g |
Bielkoviny | 8,3 g |
Soľ | 1,1 g |
Názov výrobku: | Bistro Baguette Pepperoni 125 g |
Hmotnosť: | 250 g (2 x 125 g) |
Balenie: | 2,5 kg = 10 x 250 g (2 kusy à 125g) |
Skladovanie: | pri -18 °C |
Číslo výrobku: | 1-25-017300 |
EAN: | 4001724048299 |
Štatistické číslo materiálu: | 19059080 |
Príprava podľa typu prístroja
Pec s kamenným dnom predhrejeme na 220 °C – horný ohrev a 190 °C dolný ohrev
Vyberte bagety z obalov a dajte ich piecť. Bagety v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 12 - 14 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.
Podľa typu prístroja a množstva oblohy sa môže uvedená doba prípravy líšiť. Pred konzumáciou sa uistite, že je výrobok dôkladne prepečený.
Pec s kamenným dnom predhrejeme na 220 °C – horný ohrev a 190 °C dolný ohrev
Vyberte bagety z obalov a dajte ich piecť. Bagety v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 12 - 14 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.
Podľa typu prístroja a množstva oblohy sa môže uvedená doba prípravy líšiť. Pred konzumáciou sa uistite, že je výrobok dôkladne prepečený.
Pec s kamenným dnom predhrejeme na 220 °C – horný ohrev a 190 °C dolný ohrev
Vyberte bagety z obalov a dajte ich piecť. Bagety v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 12 - 14 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.
Podľa typu prístroja a množstva oblohy sa môže uvedená doba prípravy líšiť. Pred konzumáciou sa uistite, že je výrobok dôkladne prepečený.
Rúru dôkladne predhrejte na 200 °C – 220 °C.
Vyberte bagety z obalov a dajte ich piecť na mriežku (najlepšie na papier na pečenie) do strednej časti rúry. Bagety v predhriatej rúre pečieme po dobu 13 - 15 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.
Podľa typu prístroja a množstva oblohy sa môže uvedená doba prípravy líšiť. Pred konzumáciou sa uistite, že je výrobok dôkladne prepečený.
Teplovzdušnú fritézu dôkladne predhrejte na 160 °C.
Vyberte bagety z obalov a dajte ich piecť. Bagety v teplovzdušnej fritéze pečieme po dobu 9 - 12 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.
Podľa typu prístroja a množstva oblohy sa môže uvedená doba prípravy líšiť. Pred konzumáciou sa uistite, že je výrobok dôkladne prepečený.
Konvektomat dôkladne predhrejte na 180 °C.
Vyberte bagety z obalov a dajte ich piecť na vhodný plech. Bagety v konvektomatu pečieme po dobu 13 - 15 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.
Podľa typu prístroja a množstva oblohy sa môže uvedená doba prípravy líšiť. Pred konzumáciou sa uistite, že je výrobok dôkladne prepečený.