Príprava podľa typu prístroja

Aby ste svojim hosťom ponúkli zážitok z pizze ako v Taliansku, je potrebná vhodná technológia. Ako takúto technológiu dať do chodu, ako správne upiecť pizzu a ako sa o pec starať, aby Vám vydržala čo najdlhšie. Tak toto a i viacej ukážeme v našich video návodoch.

Pec Optima
Pec Professionale UNO
Pec Professionale DUE

Príprava podľa typu prístroja

Program pre optimálny výsledok:

Krok 1 – Funkcia ventilátor: zapnuté, Spodný ohrev: zapnuté, funkcia grilu: vypnuté, teplota 275 °C, čas: 2:45 minúty.

Krok 2 – Funkcia ventilátor: zapnuté, Spodný ohrev: vypnuté, funkcia grilu: vypnuté, teplota 275 °C, čas: 0:25 minúty.

Krok 3 – Funkcia ventilátor: vypnuté, Spodný ohrev: vypnuté, funkcia grilu: zapnuté, teplota 0 °C, čas: 0:20 minúty.

Rúru CiBO predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.

Príprava podľa typu prístroja

Program pre optimálny výsledok:

Krok 1 – Funkcia ventilátor: zapnuté, Spodný ohrev: zapnuté, funkcia grilu: vypnuté, teplota 275 °C, čas: 2:45 minúty.

Krok 2 – Funkcia ventilátor: zapnuté, Spodný ohrev: vypnuté, funkcia grilu: vypnuté, teplota 275 °C, čas: 0:25 minúty.

Krok 3 – Funkcia ventilátor: vypnuté, Spodný ohrev: vypnuté, funkcia grilu: zapnuté, teplota 0 °C, čas: 0:20 minúty.

Rúru CiBO predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.

Príprava podľa typu prístroja

Program pre optimálny výsledok:

Krok 1 – Funkcia ventilátor: zapnuté, Spodný ohrev: zapnuté, funkcia grilu: vypnuté, teplota 275 °C, čas: 2:45 minúty.

Krok 2 – Funkcia ventilátor: zapnuté, Spodný ohrev: vypnuté, funkcia grilu: vypnuté, teplota 275 °C, čas: 0:25 minúty.

Krok 3 – Funkcia ventilátor: vypnuté, Spodný ohrev: vypnuté, funkcia grilu: zapnuté, teplota 0 °C, čas: 0:20 minúty.

Rúru CiBO predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.

Príprava podľa typu prístroja

Program pre optimálny výsledok:

Krok 1 – Funkcia ventilátor: zapnuté, Spodný ohrev: zapnuté, funkcia grilu: vypnuté, teplota 275 °C, čas: 2:45 minúty.

Krok 2 – Funkcia ventilátor: zapnuté, Spodný ohrev: vypnuté, funkcia grilu: vypnuté, teplota 275 °C, čas: 0:25 minúty.

Krok 3 – Funkcia ventilátor: vypnuté, Spodný ohrev: vypnuté, funkcia grilu: zapnuté, teplota 0 °C, čas: 0:20 minúty.

Rúru CiBO predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.

Príprava podľa typu prístroja

Program pre optimálny výsledok:

Krok 1 – Funkcia ventilátor: zapnuté, Spodný ohrev: zapnuté, funkcia grilu: vypnuté, teplota 275 °C, čas: 2:45 minúty.

Krok 2 – Funkcia ventilátor: zapnuté, Spodný ohrev: vypnuté, funkcia grilu: vypnuté, teplota 275 °C, čas: 0:25 minúty.

Krok 3 – Funkcia ventilátor: vypnuté, Spodný ohrev: vypnuté, funkcia grilu: zapnuté, teplota 0 °C, čas: 0:20 minúty.

Rúru CiBO predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.

Príprava podľa typu prístroja

Program pre optimálny výsledok:

Krok 1 – Funkcia ventilátor: zapnuté, Spodný ohrev: zapnuté, funkcia grilu: vypnuté, teplota 275 °C, čas: 2:45 minúty.

Krok 2 – Funkcia ventilátor: zapnuté, Spodný ohrev: vypnuté, funkcia grilu: vypnuté, teplota 275 °C, čas: 0:25 minúty.

Krok 3 – Funkcia ventilátor: vypnuté, Spodný ohrev: vypnuté, funkcia grilu: zapnuté, teplota 0 °C, čas: 0:20 minúty.

Rúru CiBO predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.

Príprava podľa typu prístroja

Program pre optimálny výsledok:

Krok 1 – Funkcia ventilátor: zapnuté, Spodný ohrev: zapnuté, funkcia grilu: vypnuté, teplota 275 °C, čas: 2:45 minúty.

Krok 2 – Funkcia ventilátor: zapnuté, Spodný ohrev: vypnuté, funkcia grilu: vypnuté, teplota 275 °C, čas: 0:25 minúty.

Krok 3 – Funkcia ventilátor: vypnuté, Spodný ohrev: vypnuté, funkcia grilu: zapnuté, teplota 0 °C, čas: 0:20 minúty.

Rúru CiBO predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.

Príprava podľa typu prístroja

Program pre optimálny výsledok:

Krok 1 – Funkcia ventilátor: zapnuté, Spodný ohrev: zapnuté, funkcia grilu: vypnuté, teplota 275 °C, čas: 2:45 minúty.

Krok 2 – Funkcia ventilátor: zapnuté, Spodný ohrev: vypnuté, funkcia grilu: vypnuté, teplota 275 °C, čas: 0:25 minúty.

Krok 3 – Funkcia ventilátor: vypnuté, Spodný ohrev: vypnuté, funkcia grilu: zapnuté, teplota 0 °C, čas: 0:20 minúty.

Rúru CiBO predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.

Príprava podľa typu prístroja

Program pre optimálny výsledok:

Krok 1 – Funkcia ventilátor: zapnuté, Spodný ohrev: zapnuté, funkcia grilu: vypnuté, teplota 275 °C, čas: 2:45 minúty.

Krok 2 – Funkcia ventilátor: zapnuté, Spodný ohrev: vypnuté, funkcia grilu: vypnuté, teplota 275 °C, čas: 0:25 minúty.

Krok 3 – Funkcia ventilátor: vypnuté, Spodný ohrev: vypnuté, funkcia grilu: zapnuté, teplota 0 °C, čas: 0:20 minúty.

Rúru CiBO predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.

Príprava podľa typu prístroja

Program pre optimálny výsledok:

Krok 1 – Čas 0:30, Teplota komory 280 °C, Rýchlosť ventilátora 100 %, Mikrovlny 0 %

Krok 2 – Čas 3:00, Teplota komory 280 °C, Rýchlosť ventilátora 100 %, Mikrovlny 100 %

AtollSpeed predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.

Príprava podľa typu prístroja

Program pre optimálny výsledok:

Krok 1 – Čas 0:30, Teplota komory 280 °C, Rýchlosť ventilátora 100 %, Mikrovlny 0 %

Krok 2 – Čas 3:00, Teplota komory 280 °C, Rýchlosť ventilátora 100 %, Mikrovlny 100 %

AtollSpeed predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.

Príprava podľa typu prístroja

Program pre optimálny výsledok:

Krok 1 – Čas 0:30, Teplota komory 280 °C, Rýchlosť ventilátora 100 %, Mikrovlny 0 %

Krok 2 – Čas 3:00, Teplota komory 280 °C, Rýchlosť ventilátora 100 %, Mikrovlny 100 %

AtollSpeed predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.

Príprava podľa typu prístroja

Program pre optimálny výsledok:

Krok 1 – Čas 0:30, Teplota komory 280 °C, Rýchlosť ventilátora 100 %, Mikrovlny 0 %

Krok 2 – Čas 3:00, Teplota komory 280 °C, Rýchlosť ventilátora 100 %, Mikrovlny 100 %

AtollSpeed predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.

Príprava podľa typu prístroja

Program pre optimálny výsledok:

Krok 1 – Čas 0:30, Teplota komory 280 °C, Rýchlosť ventilátora 100 %, Mikrovlny 0 %

Krok 2 – Čas 3:00, Teplota komory 280 °C, Rýchlosť ventilátora 100 %, Mikrovlny 100 %

AtollSpeed predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.

Príprava podľa typu prístroja

Program pre optimálny výsledok:

Krok 1 – Čas 0:30, Teplota komory 280 °C, Rýchlosť ventilátora 100 %, Mikrovlny 0 %

Krok 2 – Čas 3:00, Teplota komory 280 °C, Rýchlosť ventilátora 100 %, Mikrovlny 100 %

AtollSpeed predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.

Príprava podľa typu prístroja

Program pre optimálny výsledok:

Krok 1 – Čas 0:30, Teplota komory 280 °C, Rýchlosť ventilátora 100 %, Mikrovlny 0 %

Krok 2 – Čas 3:00, Teplota komory 280 °C, Rýchlosť ventilátora 100 %, Mikrovlny 100 %

AtollSpeed predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.

Príprava podľa typu prístroja

Program pre optimálny výsledok:

Krok 1 – Čas 0:30, Teplota komory 280 °C, Rýchlosť ventilátora 100 %, Mikrovlny 0 %

Krok 2 – Čas 3:00, Teplota komory 280 °C, Rýchlosť ventilátora 100 %, Mikrovlny 100 %

AtollSpeed predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.

Príprava podľa typu prístroja

Program pre optimálny výsledok:

Krok 1 – Čas 0:30, Teplota komory 280 °C, Rýchlosť ventilátora 100 %, Mikrovlny 0 %

Krok 2 – Čas 3:00, Teplota komory 280 °C, Rýchlosť ventilátora 100 %, Mikrovlny 100 %

AtollSpeed predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.

Príprava podľa typu prístroja

Program pre optimálny výsledok: 

Krok 1 – Rýchlosť ventilátora: 100 %, Mikrovlny: 80 %, čas: 0:45 minúty.

Krok 2 – Rýchlosť ventilátora: 90 %, Mikrovlny: 0 %, čas: 2:45 minúty.

Merrychef predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.

Príprava podľa typu prístroja

Program pre optimálny výsledok: 

Krok 1 – Rýchlosť ventilátora: 100 %, Mikrovlny: 80 %, čas: 0:45 minúty.

Krok 2 – Rýchlosť ventilátora: 90 %, Mikrovlny: 0 %, čas: 2:45 minúty.

Merrychef predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.

Príprava podľa typu prístroja

Program pre optimálny výsledok: 

Krok 1 – Rýchlosť ventilátora: 100 %, Mikrovlny: 80 %, čas: 0:45 minúty.

Krok 2 – Rýchlosť ventilátora: 90 %, Mikrovlny: 0 %, čas: 2:45 minúty.

Merrychef predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.

Príprava podľa typu prístroja

Program pre optimálny výsledok: 

Krok 1 – Rýchlosť ventilátora: 100 %, Mikrovlny: 80 %, čas: 0:45 minúty.

Krok 2 – Rýchlosť ventilátora: 90 %, Mikrovlny: 0 %, čas: 2:45 minúty.

Merrychef predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.

Príprava podľa typu prístroja

Program pre optimálny výsledok: 

Krok 1 – Rýchlosť ventilátora: 100 %, Mikrovlny: 80 %, čas: 0:45 minúty.

Krok 2 – Rýchlosť ventilátora: 90 %, Mikrovlny: 0 %, čas: 2:45 minúty.

Merrychef predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.

Príprava podľa typu prístroja

Program pre optimálny výsledok: 

Krok 1 – Rýchlosť ventilátora: 100 %, Mikrovlny: 80 %, čas: 0:45 minúty.

Krok 2 – Rýchlosť ventilátora: 90 %, Mikrovlny: 0 %, čas: 2:45 minúty.

Merrychef predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.

Príprava podľa typu prístroja

Program pre optimálny výsledok:

Krok 1 – Rýchlosť ventilátora: 100 %, Mikrovlny: 80 %, čas: 0:45 minúty.

Krok 2 – Rýchlosť ventilátora: 90 %, Mikrovlny: 0 %, čas: 2:45 minúty.

Merrychef predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.

Príprava podľa typu prístroja

Program pre optimálny výsledok:

Krok 1 – Rýchlosť ventilátora: 100 %, Mikrovlny: 80 %, čas: 0:45 minúty.

Krok 2 – Rýchlosť ventilátora: 90 %, Mikrovlny: 0 %, čas: 2:45 minúty.

Merrychef predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.

Príprava podľa typu prístroja

Program pre optimálny výsledok:

Krok 1 – Rýchlosť ventilátora: 100 %, Mikrovlny: 80 %, čas: 0:45 minúty.

Krok 2 – Rýchlosť ventilátora: 90 %, Mikrovlny: 0 %, čas: 2:45 minúty.

Merrychef predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.

Príprava podľa typu prístroja

Konvektomat predhrejte na 250 °C a znížte otáčky ventilátoru na 50 %.

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech.

Pizze v predhriatom konvektomate dopekajte 5 – 6 minút pri teplote 230 °C.

Podľa typu prístroja a množstva oblohy sa môže uvedený čas prípravy líšiť.

Príprava podľa typu prístroja

Konvektomat predhrejte na 250 °C a znížte otáčky ventilátoru na 50 %.

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech.

Pizze v predhriatom konvektomate dopekajte 5 – 6 minút pri teplote 230 °C.

Podľa typu prístroja a množstva oblohy sa môže uvedený čas prípravy líšiť.

Príprava podľa typu prístroja

Konvektomat predhrejte na 250 °C a znížte otáčky ventilátoru na 50 %.

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech.

Pizze v predhriatom konvektomate dopekajte 5 – 6 minút pri teplote 230 °C.

Podľa typu prístroja a množstva oblohy sa môže uvedený čas prípravy líšiť.

Príprava podľa typu prístroja

Konvektomat predhrejte na 250 °C a znížte otáčky ventilátoru na 50 %.

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech.

Pizze v predhriatom konvektomate dopekajte 5 – 6 minút pri teplote 230 °C.

Podľa typu prístroja a množstva oblohy sa môže uvedený čas prípravy líšiť.

Príprava podľa typu prístroja

Konvektomat predhrejte na 250 °C a znížte otáčky ventilátoru na 50 %.

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech.

Pizze v predhriatom konvektomate dopekajte 5 – 6 minút pri teplote 230 °C.

Podľa typu prístroja a množstva oblohy sa môže uvedený čas prípravy líšiť.

Príprava podľa typu prístroja

Konvektomat predhrejte na 250 °C a znížte otáčky ventilátoru na 50 %.

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech.

Pizze v predhriatom konvektomate dopekajte 5 – 6 minút pri teplote 230 °C.

Podľa typu prístroja a množstva oblohy sa môže uvedený čas prípravy líšiť.

Príprava podľa typu prístroja

Konvektomat predhrejte na 250 °C a znížte otáčky ventilátoru na 50 %.

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech.

Pizze v predhriatom konvektomate dopekajte 5 – 6 minút pri teplote 230 °C.

Podľa typu prístroja a množstva oblohy sa môže uvedený čas prípravy líšiť.

Príprava podľa typu prístroja

Konvektomat predhrejte na 250 °C a znížte otáčky ventilátoru na 50 %.

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech.

Pizze v predhriatom konvektomate dopekajte 5 – 6 minút pri teplote 230 °C.

Podľa typu prístroja a množstva oblohy sa môže uvedený čas prípravy líšiť.

Príprava podľa typu prístroja

Konvektomat predhrejte na 250 °C a znížte otáčky ventilátoru na 50 %.

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech.

Pizze v predhriatom konvektomate dopekajte 5 – 6 minút pri teplote 230 °C.

Podľa typu prístroja a množstva oblohy sa môže uvedený čas prípravy líšiť.

Príprava podľa typu prístroja

Konvektomat dôkladne predhrejte na 180 °C.

Vyberte bagety z obalov a dajte ich piecť na vhodný plech. Bagety v konvektomatu pečieme po dobu 13 - 15 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

Podľa typu prístroja a množstva oblohy sa môže uvedená doba prípravy líšiť. Pred konzumáciou sa uistite, že je výrobok dôkladne prepečený.

Príprava podľa typu prístroja

Konvektomat dôkladne predhrejte na 180 °C.

Vyberte bagety z obalov a dajte ich piecť na vhodný plech. Bagety v konvektomatu pečieme po dobu 13 - 15 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

Podľa typu prístroja a množstva oblohy sa môže uvedená doba prípravy líšiť. Pred konzumáciou sa uistite, že je výrobok dôkladne prepečený.

Príprava podľa typu prístroja

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 320 °C – horný ohrev a 270 °C dolný ohrev.

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 4:30 – 5:30 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.

Príprava podľa typu prístroja

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 320 °C – horný ohrev a 270 °C dolný ohrev.

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 4:30 – 5:30 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.

Príprava podľa typu prístroja

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 320 °C – horný ohrev a 270 °C dolný ohrev.

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 4:30 – 5:30 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.

Príprava podľa typu prístroja

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 320 °C – horný ohrev a 270 °C dolný ohrev.

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 4:30 – 5:30 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.

Príprava podľa typu prístroja

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 320 °C – horný ohrev a 270 °C dolný ohrev.

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 4:30 – 5:30 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.

Príprava podľa typu prístroja

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 320 °C – horný ohrev a 270 °C dolný ohrev.

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 4:30 – 5:30 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.

Príprava podľa typu prístroja

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 320 °C – horný ohrev a 270 °C dolný ohrev.

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 4:30 – 5:30 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.

Príprava podľa typu prístroja

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 320 °C – horný ohrev a 270 °C dolný ohrev.

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 4:30 – 5:30 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.

Príprava podľa typu prístroja

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 320 °C – horný ohrev a 270 °C dolný ohrev.

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 4:30 – 5:30 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.

Príprava podľa typu prístroja

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 220 °C – horný ohrev a 190 °C dolný ohrev.

Vyberte bagety z obalov a dajte ich piecť. Bagety v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 12 - 14 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

Podľa typu prístroja a množstva oblohy sa môže uvedená doba prípravy líšiť. Pred konzumáciou sa uistite, že je výrobok dôkladne prepečený.

Príprava podľa typu prístroja

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 220 °C – horný ohrev a 190 °C dolný ohrev.

Vyberte bagety z obalov a dajte ich piecť. Bagety v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 12 - 14 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

Podľa typu prístroja a množstva oblohy sa môže uvedená doba prípravy líšiť. Pred konzumáciou sa uistite, že je výrobok dôkladne prepečený.

Príprava podľa typu prístroja

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 320 °C – horný ohrev a 270 °C dolný ohrev.

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 4:30 – 5:30 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.

Príprava podľa typu prístroja

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 320 °C – horný ohrev a 270 °C dolný ohrev.

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 4:30 – 5:30 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.

Príprava podľa typu prístroja

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 320 °C – horný ohrev a 270 °C dolný ohrev.

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 4:30 – 5:30 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.

Príprava podľa typu prístroja

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 320 °C – horný ohrev a 270 °C dolný ohrev.

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 4:30 – 5:30 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.

Príprava podľa typu prístroja

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 320 °C – horný ohrev a 270 °C dolný ohrev.

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 4:30 – 5:30 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.

Príprava podľa typu prístroja

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 320 °C – horný ohrev a 270 °C dolný ohrev.

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 4:30 – 5:30 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.

Príprava podľa typu prístroja

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 320 °C – horný ohrev a 270 °C dolný ohrev.

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 4:30 – 5:30 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.

Príprava podľa typu prístroja

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 320 °C – horný ohrev a 270 °C dolný ohrev.

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 4:30 – 5:30 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.

Príprava podľa typu prístroja

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 320 °C – horný ohrev a 270 °C dolný ohrev.

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 4:30 – 5:30 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.

Príprava podľa typu prístroja

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 220 °C – horný ohrev a 190 °C dolný ohrev.

Vyberte bagety z obalov a dajte ich piecť. Bagety v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 12 - 14 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

Podľa typu prístroja a množstva oblohy sa môže uvedená doba prípravy líšiť. Pred konzumáciou sa uistite, že je výrobok dôkladne prepečený.

Príprava podľa typu prístroja

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 220 °C – horný ohrev a 190 °C dolný ohrev.

Vyberte bagety z obalov a dajte ich piecť. Bagety v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 12 - 14 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

Podľa typu prístroja a množstva oblohy sa môže uvedená doba prípravy líšiť. Pred konzumáciou sa uistite, že je výrobok dôkladne prepečený.

Príprava podľa typu prístroja

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 350 °C – horný ohrev a 320 °C dolný ohrev.

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 5:00 – 6:00 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.

Príprava podľa typu prístroja

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 350 °C – horný ohrev a 320 °C dolný ohrev.

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 5:00 – 6:00 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.

Príprava podľa typu prístroja

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 350 °C – horný ohrev a 320 °C dolný ohrev.

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 5:00 – 6:00 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.

Príprava podľa typu prístroja

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 350 °C – horný ohrev a 320 °C dolný ohrev.

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 5:00 – 6:00 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.

Príprava podľa typu prístroja

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 350 °C – horný ohrev a 320 °C dolný ohrev.

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 5:00 – 6:00 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.

Príprava podľa typu prístroja

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 350 °C – horný ohrev a 320 °C dolný ohrev.

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 5:00 – 6:00 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.

Príprava podľa typu prístroja

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 350 °C – horný ohrev a 320 °C dolný ohrev.

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 5:00 – 6:00 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.

Príprava podľa typu prístroja

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 350 °C – horný ohrev a 320 °C dolný ohrev.

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 5:00 – 6:00 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.

Príprava podľa typu prístroja

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 350 °C – horný ohrev a 320 °C dolný ohrev.

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 5:00 – 6:00 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.

Príprava podľa typu prístroja

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 220 °C – horný ohrev a 190 °C dolný ohrev.

Vyberte bagety z obalov a dajte ich piecť. Bagety v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 12 - 14 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

Podľa typu prístroja a množstva oblohy sa môže uvedená doba prípravy líšiť. Pred konzumáciou sa uistite, že je výrobok dôkladne prepečený.

Príprava podľa typu prístroja

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 220 °C – horný ohrev a 190 °C dolný ohrev.

Vyberte bagety z obalov a dajte ich piecť. Bagety v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 12 - 14 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

Podľa typu prístroja a množstva oblohy sa môže uvedená doba prípravy líšiť. Pred konzumáciou sa uistite, že je výrobok dôkladne prepečený.