Pizza Perfettissima Margherita 365 g

Pizza Perfettissima Margherita 365 g

S korenistou paradajkovou omáčkou.

Pizza Perfettissima Margherita je predpečená v kamennej peci a bohato obložená korenistou paradajkovou omáčkou, jemnou mozzarellou a zmesou byliniek.

  • Vyvinutá exkluzívne pre profesionálnu oblasť
  • 29 cm priemer
  • Predpečená v kamennej peci – autentická chuť, ako v Taliansku
  • Ako domáca – nerovnomerný, rustikálny, guľatý tvar
  • Jednoduchá manipulácia – bez lepenia a kysnutia
  • Veľmi dlho fermentované cesto
  • Príprava ˂ 7 minút
  • Chrumkavý okraj
  • Vybrané suroviny

Zloženie

PŠENIČNÁ MÚKA, 21 % SYR MOZZARELLA, 20 % pasírované paradajky, voda, repkový olej, jedlá soľ, pekárske droždie, cukor, olivový olej extra panenský, oregano, cibuľa, cesnak, čierne korenie, bazalka, restovaná cibuľa.

 

Tento výrobok môže obsahovať/obsahuje tieto alergény (podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná múka, ovsené vločky, mlieko, vajcia, lupinová múka, škrupinkové plody.

 

Konkrétne alergénne zložky sú zvýraznené veľkými písmenami na obale v zložení.

 

Energetické hodnoty na 100 g na 365 g
Energia 1013 kJ / 241 kcal 3696 kJ / 878 kcal
Tuky 7,0 g 26,0 g
z toho mastné nasýtené kyseliny 3,3 g 12,0 g
Sacharidy 33,0 g 119,0 g
Z toho cukry 3,5 g 13,0 g
Bielkoviny 11,0 g 39,0 g
Soľ 1,1 g 4,2 g
Názov výrobku: Pizza Perfettissima Margherita 365 g, hlbokozmrazený polotovar
Hmotnosť (netto): 2,190 kg
Hmotnosť (brutto): 2,667 kg
Balenie: 1 x 2,19 kg  (6 kusov à 365 g)
Skladovanie: pri -18 °C
Paletizácia: 17 ktn/vrstva a 85 ktn/paleta
Rozmer kartónu – dĺžka (cm): 30,9
Rozmer kartónu – šírka (cm): 16,9
Rozmer kartónu – výška (cm): 31,8
Celková doba trvanlivosti: 12 mesiacov
Minimální zostatková doba trvanlivosti: 3 mesiace
Číslo výrobku: 1-25-017100
EAN: 4001724033448
Štatistické číslo materiálu: 19059080

Príprava podľa typu prístroja

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 320 °C – horný ohrev a 270 °C dolný ohrev

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 4:30 – 5:30 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 350 °C – horný ohrev a 320 °C dolný ohrev

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 5:00 – 6:00 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.

Pec s kamenným dnom predhrejeme na 320 °C – horný ohrev a 270 °C dolný ohrev

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech. Pizze v predhriatej peci s kamenným dnom dopekajte po dobu 4:30 – 5:30 minút. Doba prípravy závisí na množstve oblohy.

 

TIP: Príležitostným pootočením pizze pri pečení získate ešte rovnomernejší výsledok pečenia.

Konvektomat predhrejte na 250 °C a znížte otáčky ventilátoru na 50 %.

Vyberte pizze z obalov a dajte ich na vhodný plech.

Pizze v predhriatom konvektomate dopekajte 5 – 6 minút pri teplote 230 °C.

Podľa typu prístroja a množstva oblohy sa môže uvedený čas prípravy líšiť.

Program pre optimálny výsledok:

Krok 1 – Rýchlosť ventilátora: 100 %, Mikrovlny: 80 %, čas: 0:45 minúty.

Krok 2 – Rýchlosť ventilátora: 90 %, Mikrovlny: 0 %, čas: 2:45 minúty.

Merrychef predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.

Program pre optimálny výsledok:

Krok 1 – Čas 0:30, Teplota komory 280 °C, Rýchlosť ventilátora 100 %, Mikrovlny 0 %

Krok 2 – Čas 3:00, Teplota komory 280 °C, Rýchlosť ventilátora 100 %, Mikrovlny 100 %/p>

AtollSpeed predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.

Program pre optimálny výsledok:

Krok 1 – Funkcia ventilátor: zapnuté, Spodný ohrev: zapnuté, funkcia grilu: vypnuté, teplota 275 °C, čas: 2:45 minúty.

Krok 2 – Funkcia ventilátor: zapnuté, Spodný ohrev: vypnuté, funkcia grilu: vypnuté, teplota 275 °C, čas: 0:25 minúty.

Krok 3 – Funkcia ventilátor: vypnuté, Spodný ohrev: vypnuté, funkcia grilu: zapnuté, teplota 0 °C, čas: 0:20 minúty.

Rúru CiBO predhrejte na prevádzkovú teplotu. Pizze vyberte z obalov a pečte v nastavenom programe. Pizzu pred pečením nerozmrazujte.